У Київській області вибухотехніки ДСНС знешкодили майже 58 тисяч вибухонебезпечних предметів, - ФОТО



На Київщині вибухотехніки продовжують обстеження території області. Станом на 3 серпня фахівці знайшли та знешкодили 57 850 вибухонебезпечних предметів.

Про це повідомили в пресслужбі Державної служби з надзвичайних ситуацій України.

На Київщині сапери ДСНС знешкодили майже 57,9 тис. вибухонебезпечних предметів
ДСНС УкраїниНа Київщині сапери ДСНС знешкодили майже 57,9 тис. вибухонебезпечних предметів
ДСНС України

Ще досі не підписані на наш Telegram-канал "Головні новини Києва - 44.ua"? Тоді долучайтесь та читайте. Там ми публікуємо новини не тільки Києва, а й області та України.

На Київщині сапери ДСНС знешкодили майже 57,9 тис. вибухонебезпечних предметівНа Київщині сапери ДСНС знешкодили майже 57,9 тис. вибухонебезпечних предметів

Київщина. Уламки ракет, касетні елементи від реактивних систем залпового вогню і боєприпаси, що не розірвалися – ось такий "урожай" збирають нині піротехніки ДСНС на полях краю, перш ніж аграрії почнуть збирати свій. На сьогодні піротехніки виявили та знешкодили 57 850 вибухонебезпечних предметів, – йдеться в повідомленні.

На Київщині сапери ДСНС знешкодили майже 57,9 тис. вибухонебезпечних предметів
ДСНС УкраїниНа Київщині сапери ДСНС знешкодили майже 57,9 тис. вибухонебезпечних предметів
ДСНС України

У ДСНС уточнили, що сапери обстежили понад 19 тисяч гектарів території Бучанського, Броварського та Вишгородського районів Київщини.

Нагадаємо, раніше ми також повідомляли про те, що на Київщині, в селі Королівка, від вибуху невідомого предмету загинув 16-річний юнак. Трагічний випадок стався 26 липня, о 16 годині, повідомили в Головному управлінні ДСНС України у Київській області. Рятувальники встановили, що юнак розбирав на подвір’ї військову зброю, внаслідок чого стався вибух. Хлопець загинув на місці.

Також розповідали, що зранку 28 липня російська армія завдала ракетного удару по Київській області. Відомо, що внаслідок ракетного обстрілу у регіоні постраждало 15 осіб.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW