50 дітей Білоцерківського та Обухівського районів вирушили на відпочинок до Прикарпаття



Попри повномасштабну війну, оздоровлення та відпочинок дітей Київської області продовжується. Так, 30 липня з реабілітації та відпочинку на Прикарпатті повернулися сто дітей. Мова йде про дітей, які постраждали внаслідок російської військової агресії, залишилися без батьківського піклування, є дітьми захисників України або внутрішньо переміщених осіб.

Поїздка стала можливою завдяки співпраці з Благодійною організацією «Родина-Україна», з якою Київська обласна військова адміністрація підписала меморандум. Діти отримали масу позитивних емоцій та чудових спогадів про нових друзів.

1 серпня на відпочинок та реабілітацію вирушила наступна група. 50 дітей Білоцерківського та Обухівського районів проведуть свої канікули на Прикарпатті.

До оздоровлення дітей із пристоличного регіону також долучаються й інші меценати та благодійники.

Завдяки їм 30 липня ще одна група із 25 дітей Фастівського та Бучанського районів відправилась на реабілітацію до Закарпаття. Фахові працівники оздоровчого центру допоможуть дітям, які постраждали через війну, пройти реабілітацію та відпочити перед початком навчального року.

Підписуйтесь на нас в соцмережах та слідкуйте за новинами. 

Наш Telegram канал.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW