Трамваї та тролейбуси Дніпра почали зупинятися під час повітряної тривоги



Через чисельні трагічні випадки в Україні все більше громадських місць починають дотримуватися правил під час повітряної тривоги. Не так давно після сигналу почали зачинятися торговельні центри та заправки, а з початку серпня правила вирішили дотримуватися в деяких видах транспорту. Так, зі вчорашнього дня у Дніпрі, під час сповіщення про повітряну тривогу почали зупинятись трамваї та тролейбуси.

Про це повідомляє сайт 056.

"При оголошенні повітряної тривоги, за інструкцією, водій повинен від'їхати від небезпечних об'єктів мостів, віадуків. Виїхавши в безпечне місце, потрібно відчинити двері та піти в укриття", - розповів заступник директора з експлуатації та перевезень КП "Дніпровський електротранспорт" Володимир Сусленков.

Зазначимо, що в Києві з початку серпня весь наземний громадський транспорт зупиняється на час повітряної тривоги. Відповідне рішення ухвалила Рада оборони міста.

"За рекомендаціями ДСНС відсьогодні місто вводить для Києва обов'язкові правила роботи всього громадського транспорту, зокрема і наземного, під час повітряної тривоги. Відповідно до рішення Ради оборони міста Києва, КП «Київпастранс» та керівники приватних компаній, які надають послуги з перевезення пасажирів, під час повітряної тривоги мають зупиняти рух транспорту, вибравши безпечне місце відповідно до Правил дорожнього руху, та забезпечити для пасажирів можливість залишити салон. Після цього пасажири мають пройти до найближчого укриття", - зазначив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW