ПриватБанк виплачуватиме гроші неповнолітнім: як можна подати заяву



ПриватБанк починає виплачувати фінансову допомогу від міжнародних організацій ще одній категорії громадян України. В неї попали неповнолітні, які через повномасштабну війну були змушені виїхати у безпечні регіони.

Про це повідомив Антикризовий медіа-центр.

Нові виплати призначені для українців, яким на момент отримання коштів виповнилося від 14 до 18 років.

Для нарахування грошової допомоги неповнолітнім від ООН World Food Programme або WFP у розмірі 2200 гривень діти та підлітки повинні мати картку ПриватБанку для виплат. Якщо її немає, то можна можна оформити у будь-якому відділенні банку.

Після отримання SMS-повідомлення з контрольним номером переказу Western Union підлітки, яким виповнилося 14-16 років, можуть отримати переказ виключно на картку ПриватБанку у Приват24 або відділенні банку. Українці, яким виповнилося 16-18 років, можуть отримати переказ від Western Union будь-якими каналами банку.

Також можна звернутися до клієнтської підтримки за телефоном 3700 або в чат «Допомога Онлайн». Зарахування і зняття грошової допомоги з такої картки відбувається без комісії.

Всі питання стосовно отримання допомоги можна вирішити, звернувшись до Всесвітньої продовольчої програми ООН (World Food Programme, WFP):

  • перейти за посиланням;
  • зателефонувати на гарячу лінію за телефоном – 0 800 307 711.


AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW