Самопроголошений губернатор Запорізької області проїхався вулицями пустого міста та розповів про «гарне життя», яке принесла російська влада



Колаборант та самопроголошений губернатор Запорізької області Євген Балицький у своєму Телеграм-каналі розповідає про те, яка погана українська влада та як змінилось життя в місті після окупації. Гауляйтер записує свої відео за кермом авто і при цьому він їде вулицями майже пустого Мелітополя. 

Отже, 29 липня Балицький викладає відео тривалістю 1 хвилину 9 секунд. 

Вже на 4-й секунді через відкрите вікно автівки, в якій їде «окупаційний губернатор», видно порожню вулицю. На 6 та 8 секундах в кадрі з’являються три людини, що йдуть та ще двоє – сидять на зупинці громадського транспорту. Далі – знов повністю безлюдна вулиця. 

Тим часом Балицький розповідає: 

«Едем по городу и кто-то видит тут военных? Кто-то марширует? Люди тут стоят в огромных очередях и бьются за буханку хлеба? Что плохого стало в Мелитополе с приходом российской власти?» 

Щоправда в місті за буханець хліба не бились і до окупації та величезних черг також не було. А от з приходом "руського миру" черги були. 

Він їде далі і зупиняється на світлофорі, де на перехресті видно лише дві машини (31 секунда). 

«Что поменялось? Нет майданов, с палками этих кричащих, вечно поющих гимны дебильных ПТУшников, которые бегали и кричали тут «слава Украине», нациков», - продовжує він. 

Далі, з 44 секунди (49, 57) людей немає взагалі. 

За три дні до цього (25 липня) в Телеграм-каналі «Мелитопольская районная администрация» було викладено 55-секундне відео. У дописі до нього було зазначено: «Женщины на улице освобождённого Мелитополя, Запорожская область. Стоят и крестят нашу технику и наших бойцов. Мы - русские. С нами Бог!». 

Самопроголошений губернатор Запорізької області проїхався вулицями пустого міста та розповів про «гарне життя», яке принесла російська влада , фото-1

Лише за 55 секунд в кадрі з’явилось 7 танків з буквою Z і видно, як жінка хрестить техніку, яка не потрапила в кадр. 

Також зазначимо, що 29 липня міський голова Мелітополя Іван Федоров в ефірі національного телемарафону новин сказав «вже четвертий день мешканці Мелітополя спостерігають, як через місто транзитом проходить військова техніка». 

“Це 3-4 колони щодня. Сьогодні вночі була чергова колона. Вони йдуть, як по центру міста, так і по околицях. В кожній колоні від 20 до 30 одиниць техніки. Це різного роду озброєння: від танків до бойових машин десанту, бойових машин піхоти. Також йде просто броньоване озброєння та піхотні війська. Вчора було помічено на території міста специфічну техніку Бук-М2, який є останньою модифікацією цього озброєння в воно також йде все в бік Херсону та Криму", - сказав Федоров. 

Тож виходить, що військових в місті бачили всі, окрім Балицького. 

Ще одне відео із серії «чудовий руський мір» Балицький виклав 31 липня. Він розповідає про черги бажаючих отримати громадянство рф, але при цьому – більше половина відео – це пусті зовсім, або майже пусті вулиці. 

За словами міністерки з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук, "вороги поспішають з видачею своїх паспортів та підготовкою до своїх «референдумів», але тут не має бути жодних ілюзій: паспорти та «референдуми» - це російська зброя, більш небезпечна, ніж ракети". 

Верещук заявила, що отримання паспортів окупантів та голосування на їх «референдумах» - це злочин проти держави. 

«Щодо отримання паспортів юристи кажуть, що можуть бути певні дуже невеликі виключення. Наприклад, отримання паспорта, щоб переїхати на підконтрольну Україні територію», - впевнена міністерка.

Матеріал створено за сприяння ГО «Львівський медіафорум» у межах проєкту «ЛМФ Підтримка мережі журналістів»



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW