Підопічні Потапа благають його і Настю Каменських повернутися до України: “Немає нічого, що йому заважає”



Відомий український виконавець Позитив розповів, як він спілкується з Потапом, поки той знаходиться за кордоном та що думає про його втечу з України.

За офіційною версією Потап та Настя Каменських опинилася в Іспанії задовго до початку повномасштабної війни. І хоча російська федерація ще тільки планувала вторгнення, українці, які розуміли, що на них чекає війна, вже активно критикували знаменитостей за ганебний вчинок.

Як з’ясувалося пізніше, Потапу та Насті довелося перечекати в Іспанії не тиждень чи два, а вже півроку. Імовірніше за все їм доведеться залишатися там до зими, а можливо і довше.

І поки щодо Насті думки в аудиторії розходяться, адже вона жінка, Потапа сильно критикують, і не тільки серед глядачів, але і його колеги.

Нещодавно колишній підопічний Потапа Позитив дав ексклюзивний коментар Славі Дьоміну щодо втечі свого патрона до Іспанії. Завгородній зізнався, що Олексій немає поняття, як насправді страшно в Україні. І ба більше, підкреслив, що той насправді не має ніяких причин залишатися в Іспанії і може в будь-який момент повернутися на батьківщину.

І поки його колеги та друзі просять його це зробити, він все ніяк не може на це наважитися.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW