Буденна небуденність: Житомир очима місцевого фотографа, — ФОТОРЕПОРТАЖ



Житомир влітку по-особливому гарний.

Звісно ж, морально далеко не завжди у нас гарний стан, нормальний настрій та ми сповна можемо насолоджуватися літом, зважаючи на щоденні страшні новини, які лавиною котяться на нас, на чергові терористичні акти Росії в Україні.

Читайте також: Загадковий підвал урочища Дуби на Житомирщині відкриває свої таємниці

Але попри все, маємо збирати себе постійно докупи, бути продуктивними та ефективними в тилу. Зараз маємо для читачів нашого сайту шикарний фоторепортаж від талановитого Тараса Орєшнікова.

Він, як завжди, по-своєму передає красу міста. Його власне бачення, світогляд, стиль прослідковуються в кожній світлині. Ми запрошуємо насолодитися дивовижними світлинами та зичимо приємного перегляду.

Друзі, тримаймося та бережімо себе. Надихаймося, відволікаймося, наскільки це можливо. Хоча б ненадовго, хоча б на певний час, щоб перемикатися. Навіть споглядання красивої природи, навіть зосередження на якихось деталях, які колись могли нам здаватися неважливими. У багатьох відбулася переоцінка цінностей. Так, страшною ціною, але все ж… Навіть звичайна прогулянка містом зараз приносить багатьом задоволення. Саме завдяки ЗСУ маємо нагоду жити під відносно мирним небом! Миру та перемоги всім нам насамкінець побажаємо!

Фото: Тарас Орєшніков

Читайте також: Житомирщина вражає: в мережі з’явилися світлини неймовірного "озера-кита", — ФОТО

Підписуйтесь на нас у соціальних мережах, ще більше оперативної інформації тут:

  • Telegram
  • Instagram
  • Facebook


AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW