На Львівщині викрили чоловіка, що підтримував путіна та російську агресію



На Львівщині затримали чоловіка, що  в соцмережах здійснював пропаганду про "визвольне" вторгнення окупаційних військ. 

1 серпня на фейсбук-сторінці Управління СБ України у Львівській області повідомили, що затримали ще одного поціновувача путінського режиму, який поширював інформацію про підтримку військової агресії росії проти України ще одного прихильника "руZZкого міра".

Житель регіону на своїх сторінках в соцмережах здійснював пропаганду про "визвольне" вторгнення окупаційних військ, поширював ворожі наративи в підтримку загарбницької політики кремля та дискредитував Збройні Сили України.

Неодноразово брав участь в інформаційних акціях росії та закликав до припинення існування України і створення на частині її території держави із назвою "федеративна республіка Україна".

За матеріалами спецслужби провели ряд експертиз, які підтверджують, що поширені матеріали містили публічні заклики, спрямовані на порушення основ національної безпеки.

У рамках відкритого кримінального провадження за ч. 2 ст. 110, ч. 1 ст. 161, ч. 2, ч. 3 ст. 436-2 КК України фігуранту повідомили про підозру. Зловмиснику обрано запобіжний захід - тримання під вартою. Триває слідство.

СБУ затримала ще одного поціновувача путінського режиму
Фото: управління СБУ у Львівській областіСБУ затримала ще одного поціновувача путінського режиму
Фото: управління СБУ у Львівській області

Читайте також: Ситуація по всіх напрямках щодо російського вторгнення: інформація від Генштабу станом на 1 серпня

Фото на головній: з відкритих джерел



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW