За минулу добу ЗСУ знищили більше півсотні рашистів та кілька одиниць техніки ворога



На південному напрямку українські бійці знищили 5️2 рашистів, 4️ танки, 2️ самохідні артилерійсько-мінометні установки “Нона-С”, самохідну артуствновку, 8️ одиниць броньованої та автомобільної техніки, а також ще 4️ склади з боєприпасами в Бериславському й Баштанському районах.

Як повідомляє ОК “Південь”, також нашою авіацією нанесено два удари по ворожих опорних пунктах у районах Олександрівки та Благодатного, а ракетно-артилерійськими підрозділами в рамках виконання вогневих завдань нанесено удар по ворожим станціям радіоелектронної боротьби в районі Біляєвки. Отримано підтвердження влучання по ешелону з військовою технікою, боєприпасами й живою силою в районе залізничної станції Брилевка. Втрати дорозвідуються.

У Чорному морі корабельне угруповання ворожих сил складає 1️8 бойових кораблів та катерів, які маневрують вздовж кримського узбережжя в напрямку новоросійська. При цьому 5️ кораблів та 1️ підводний човен, споряджені 4️4 ракетами типу “Калібр” перебувають в готовності до нанесення ракетних ударів. Додатково на чергуванні ще 5️ десантних кораблів.

“Загрози ракетних ударів та посилення ракетно-артилерійських обстрілів залишаються, на жаль актуальними. Дослухайтесь до сигналів повітряної тривоги, не нехтуйте укриттями чи хоча б правилом двох стін, за доцільністю. Враховуючи характер снарядів, які використовує ворог, візьміть за правило самі і навчайте дітей, не чіпати сторонні, підозрілі, небезпечні предмети, дистанціюватися від них та викликати відповідні служби”, - наголосили в ОК “Південь”.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW