Що сталося з харківським блогером у Львові, який виправдовував "мову окупанта", - ВІДЕО



У Львові впіймали харківського блогера, який виправдовував використання "мови окупанта" в Україні. 

30 липня на своїй інстаграм-сторінці переселенець з Харкова Дмитро Городецький записав емоційне відео, у якому висловив своє обурення. Хлопцю не сподобалося, що за 5 місяців життя на Заході України є чимало написів та табличок "ми не використовуємо мову окупанта". На його думку, російська мова - це інтернаціональна мова, якою говорить половина України. 

Такі слова переселенця обурили чимало українців, в коментарях почалися справжні суперечки. До слова, негативних коментарів в сторону "гламурного парубка" було значно більше. 

На вислови харків'янина, прихистком якого став Львів, відреагував відомий місцевий підприємець Григорій Козловський. У своїх соціальних мережах він оголосив справжнє полювання. За адресу цього парубка Григорій Козловський пообіцяв 10 тисяч гривень. 

Вже за 2 години адресу харків'янина у Львові знайшли. Хлопця затримали і передали працівникам Служби безпеки України (СБУ). За словами підприємця, хлопець перебуває у фільтраційному таборі. А обіцяні кошти-винагороду підписники запропонували передати на українську армію. 

Після такої миттєвої "слави" хлопець записав ще одне відео, де знову звернувся до підписників російською мовою.

"Мені шкода, що мій посил був зрозумілий не так, як я цього хотів. Найголовніше - це бути єдиними у такий складний період для нашої країни", - написав Дмитро Городецький під відео. 

Як повідомляє 032.ua, харків'янин Дмитро Городецький не вперше потрапляє у "неприємні ситуації". У березні 2020 році його разом із ще одним блогером невідомі побили у москві. Тоді парубка доставили у лікарню, а кадри наслідків побиття він опублікував у своїх соціальних мережах. 

Дмитра Городецького побили у Москві, Фото - Дмитро  Городецький

Дмитра Городецького побили у Москві, Фото - Дмитро Городецький

Читайте також: Львів передав військовим на передову ще два автомобілі, - ФОТО



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW