У Запорізькій області через ворожі артилерійські обстріли спалахнули 9 пожеж



Впродовж доби внаслідок артилерійських обстрілів російськими окупантами рятувальники ліквідували 9 пожеж

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС у Запорізькій області, передає 061

У с. Верхня Криниця Василівського району вогнеборці ліквідували загоряння 3 дачних будинків на загальній площі 250 кв.м.

У м. Степногірськ співробітники Служби порятунку «101» приборкали дві пожежі. На відкритій території горіла суха трава на площі 1,5 га. Друга пожежа виникла на території приватного володіння. Внаслідок обстрілів зайнявся гараж на площі 24 кв. м

У с. Юрківка Запорізького району вогнеборці ліквідували загоряння господарчої споруди та гаражу загальною площею 132 кв.м.

У м. Пологи на вул. Магістральній горіла надвірна споруда на площі 14 кв.м.

У м. Гуляйполе рятувальники ліквідували загоряння даху приватного житлового будинку на площі 80 кв.м. Пізніше, о 14:48 вогнеборці приборкали пожежу на відкритій території, де горіла суха трава на площі 0,05 га.

За межами м. Василівка у напрямку с. Зелений Гай рятувальники ліквідували пожежу на полі з пшеницею на площі 50 га.

У селі Веселянка Запорізького району горіла суха трава на відкритій території на площі 0,02 га

Також за останню добу піротехніки виявили 8 одиниць касетних кумулятивно-уламкових елементів, 1 касетний боєприпас, 1 одиницю безпечних залишків від реактивної системи залпового вогню «Смерч» в населених пунктах Запорізького та Пологівського районів. Всі виявлені вибухонебезпечні предмети знищені відповідно підготовленими фахівцями-піротехніками з дотриманням правил безпеки.

Всього від ГУ ДСНС для ліквідації наслідків ворожих обстрілів, гуманітарного розмінування та надання допомоги населенню залучалося 88 рятувальників та 18 одиниць техніки.

Підрозділи ДСНС перебувають в підвищеній готовності і на територіях, де тривають бої, після закінчення артобстрілів залучаються до ліквідації наслідків надзвичайних подій.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що ворог обстріляв населені пункти поблизу Гуляйполя.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW