На Львівщині викрили 36-річну жінку, що організовувала виїзд військовозобов'язаних за кордон



Викрили 36-річну мешканка Львівського району.

28 липня на Львівщині викрили жінку, яка за винагороду обіцяла виготовити фіктивні документи про непридатність до військової служби. Її затримали під час отримання нею частини грошей. Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівщини. 

Встановили, що 36-річна мешканка Львівського району допомагала залишати країну військовозобов'язаним чоловікам. Жінка за 8000 доларів обіцяла виготовити тимчасове посвідчення військовозобов'язаного та довідку військово-лікарської комісії про непридатність до військової служби, що є підставою для ухилення від мобілізації до лав Збройних сил України та безперешкодного перетину державного кордону України.

Вирішують питання щодо повідомлення затриманій про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до дев’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Триває досудове розслідування, невдовзі суд обере затриманій запобіжний захід.

Правоохоронці Львівщини перекрили ще один канал переправлення чоловіків призовного віку за кордон
Фото: пресслужби поліції ЛьвівщиниПравоохоронці Львівщини перекрили ще один канал переправлення чоловіків призовного віку за кордон
Фото: пресслужби поліції Львівщини

Читайте також: Як минула доба на Львівщині: головне станом на ранок 29 липня

Фот на головній: пресслужби поліції Львівщини



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW