Він вас не кохає: 5 ознак байдужого чоловіка



Якщо в стосунках між жінкою та чоловіком немає любові - вони швидко можуть стати аб'юзивними. Часто жінки звинувачують себе в невдалих стосунках і проовжують терпіти такий жах.

Однак, є ознаки. які вказують на те, що чоловік вас не кохає. При їх наявності такі стосунки слід припинити негайно.

На відсутність любові вказує:

Ви загубили впевненість у собі

У разі, якщо до стосунків з партнером ви були впевненою у собі, а після зустрічі втратии таку рису - вас не люблять. Скоріш за все людину поряд самостверджується за рахунок приниження вас.

Він пам'ятає лише погане

Якщо людина поряд із вами постійно згадує ваші помилки і наголошує на тому, як усе погано при будь-якому зручному випадку - вона невдоволена вашими стосунками. У свою чергу людина, яка любить - майже ніколи не дратується через дрібниці.

Контроль без упину

На аб'юзивність стосунків майже одразу вказує наявний у них контроль. Як тільки ви помічаєте, що вас у встому починають контролювати - біжіть. 

Постійні звинувачення

Якщо раптом так сталося, що ваш партнер завжди і в усьому звинувачує вас і ви постійно відчуваєте себе винною - це поганий знак. Частіше за все таке до вас ставлення розростається до неприйнятних кордонів.

Жарти, що ображають

Жарти тоді жарти, коли смішно всім. Відслідковуйте поведінку партнера вчасно. Якщо вам стає на постійній основі неприємно через жарти, які людина видає у світ - не залишайте це без уваги.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW