У Києві запускають новий тролейбусний маршрут та відновлюють старі



У Києві запустять новий маршрут та запустять нові, зокрема, на проспекті Перемоги відновили тролейбусну контактну мережу, зруйновану через агресію окупантів. Через це з 27 липня відновлять роботу ряд тролейбусів.

Таку заяву зробив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник.

Ще більше важливих та актуальних новин на нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва - 44.ua". Долучайтесь та читайте, щоб не пропустити події Києва, області та України.

На проспекті Перемоги відновили тролейбусну контактну мережу, яка була зруйнована внаслідок збройної агресії РФ проти України. Із завтрашнього дня, 27 липня, відновлять роботу тролейбуси №№ 5, 7 та розпочне роботу новий тролейбусний маршрут №5Д, - повідомив Поворозник.

Перший заступник голови КМДА повідомив, як тепер буде організовано рух тролейбусів:

  • тролейбусного маршруту № 5 від вулиці Білицької до станції метро "Площа Льва Толстого" за постійною схемою;
  • тролейбусного маршруту № 7 від вулиці Чорнобильської до станції метро "Площа Льва Толстого" за постійною схемою;
  • нового тролейбусного маршруту №5Д від проспекту Свободи до станції метро "Площа Льва Толстого".

Також, за словами Поворозника, припиняється робота тимчасового тролейбуса №5А, що рухався від Білицької до вулиці Чорнобильської.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що 23 липня змінюють роботу вестибюлі станції метро "Мінська". Так, вестибюль №1 (напрямок ст. "Героїв Дніпра") буде зачинено, натомість вестибюль №2 (напрямок ст. "Оболонь") працюватиме на вхід та вихід для пасажирів.

Крім того, ми розповідали, що в Києві будуть змінені маршрути трамваїв №14, 18. Крім того, 23 та 24 липня збільшать кількість автобусів на маршруті № 119. Це пов'язано з тим, що будуть проводитися роботи по ремонту трамвайних колій на вулиці Глибочицькій.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW