"Під підозрою усі". В Маріуполі окупанти викликали на фільтрацію людей віком від 70 років, - ФОТО



У приміщенні Центрального відділення поліції окупанти відкрили новий фільтраційний пункт та розпочали фільтрацію людей віком від 70 років. 

Про це повідомила пресслужба Маріупольської міської ради.

"Вже навіть в людях похилого віку вони бачать загрозу. Пенсіонерам доведеться доводити свою «прихильність» окупантам, які залишили їх без будинків, їжі, медицини та нормального життя. У "руського миру" під підозрою усі", - зазначили у міськраді.

Згідно з повідомленням, до 28 липня роблять фільтрацію лише для людей віком від 70 років. Для всіх інших анонсовано початок з 29 липня.

Проте, як повідомляє радник мера Петро Андрющенко, біля нового фільтраційного пункту вже утворилася велика черга. Люди заздалегідь записуються на отримання "документу".

"Довідка про фільтрацію - обов'язкова умова не тільки для пересування містом відносно безопасно, але основний документ для отримання перепустки на виїзд. Фільтрацію проводять “днрівці”, не місцеві колаборанти. Ставлення до маріупольців жахливе, звинувачення “ми страждали 8 років” чує кожен. Так виглядає помста колишніх громадян України за власний вибір росії", - пояснює Андрющенко.

Читайте також: 

Складні питання. Що робити, якщо є потреба виїхати з Маріуполя, а не знаєш як

У Маріуполі вперше показали, як окупанти "фільтрують" людей, - ВІДЕО



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW