Покровські поліцейські вилучили у місцевого жителя «знайдену» зброю



Минулого дня в ході проведення профілактичного відпрацювання території обслуговування у поле зору співробітників поліції потрапив 41-річний чоловік. Про це повідомляє прес-служба Покровського районного управління поліції.

Під час огляду його особистих речей з’ясувалося, що чоловік має при собі саморобний пристрій для стрільби.

Чоловік пояснив правоохоронцям, що виявлений у нього предмет він знайшов багато років тому та вирішив залишити знахідку собі.

Виявлений предмет направлений на експертизу, а у відношенні його хазяїна відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. За такі дії законом передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Поліція вкотре нагадує, що незаконне зберігання зброї – злочин, який тягне за собою кримінальну відповідальність у вигляді позбавлення волі. Звільнитися від покарання можна в разі добровільної здачі зброї. Відтак, якщо ви виявили зброю, боєприпаси, вибухівку або будь-який інший небезпечний предмет – повідомте про це за телефоном «102» або до найближчого відділення поліції. Так ви збережете своє життя та життя оточуючих.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW