Актуальні вакансії Білоцерківського Міськрайонного Центру зайнятості



Пропонуємо ознайомитись з актуальними вакансіями на 27.07.2022 року:

  • головний бухгалтер - 10571 аналіз господарсько-фінансової діяльності, забезпечує ведення бухгалтерської документації, подача бух. звітності, координує організацію бухгалтерського обліку, контролює проведення касових операцій, дебіторської та кредиторської заборгованості. Робота з сучасним програмним забезпеченням у бюджетній сфері. Обов'язково досвід роботи в бюджетній сфері. Досвід від 3 років. Робота в смт. Дослідницьке.
  • юрист - 9420 організація та проведення процедури тендерних закупівель матеріалів, обладнання; надання висновків про відповідність чинному законодавству проєкт наказів, положень, розпоряджень та інших документів установи; проведення претензійно-позовної роботи. Знання чинного законодавства щодо організації та проведення тендерних закупівель тощо. Досвід роботи від 3 років.
  • начальник охорони (пожежної, сторожової та ін.) - 12500 начальник охоронної служби: забезпечення збереження ТМЦ; організація та контроль за виконанням обов'язків підлеглих; регулярний обхід території, моніторинг відеоспостереження. З досвідом роботи від 3 років, Знання ПК.
  • інспектор з охорони праці - 7000 організація проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці працівників; організація і проведення атестації робочих місць; контроль за дотриманням правил поводження з інструментом, устаткуванням відповідно до вимог правил ОП та ТБ тощо. З досвідом роботи на виробництві від 3 років, Знання ПК. Режим роботи: 0,5 ставки з 9.00 до 13.00.
  • вантажник - 7000 розвантаження та завантаження готової продукції та сировини, складання та відвантаження продукції. Робота потребує значних фізичних навантажень. Заробітна плата відрядна. Досвід роботи від 1 року.
  • водій автотранспортних засобів - 9890 водій вантажної бетонозмішувальної машини: перевезення бетону та різних розчинів під час виконання ремонтних робіт. Досвід роботи від 1 року. Наявність прав категорії "В, С".
  • вальник лісу - 11358 бензопильщик знання і правил експлуатації бензомоторних пил різних типів і валочного гідравлічного клина; правила і схеми організації механізованої розробки лісосік; раціональні прийоми виконання комплексу робіт з валки дерев, обрізки сучків, розмітці й розкряжування. Знання правил точіння ланцюгів і інших різальних інструментів. тощо.
  • закрійник - 15000 розкрій тканин для пошиття робочого одягу по лекалах, комплектування та маркування крою і передача у виробництво, ведення звітності про виконану роботу. Вміння працювати з різними видами тканин. Досвід роботи від 1 року.
  • маляр - 9000 маляр-штукатур: нанесення вогнезахисного розчину, під час перекриття будівель. Робота на висоті. Досвід роботи від 3 років. Заробітна плата залежить від виробітку. Досвід роботи від 3 років.

Контактні телефони для довідок: (04563)9-19-68; 5-96-11; 5-22-99.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW