На Одещині викрили трьох чоловіків у незаконному зберіганні наркотиків і психотропних речовин



На Одещині поліцейські викрили трьох чоловіків у незаконному зберіганні наркотичних засобів і психотропних речовин. Правопорушникам оголосили підозру за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

Фігуранти – жителі Одеського та Білгород-Дністровського районів. В одного громадянина в ході перевірки під час патрулювання вулиць поліцейські вилучили PVP. Ще в одного чоловіка при перевірці на блокпосту виявили амфетамін. Аналогічний наркотик знайшли й за місцем мешкання третього громадянина під час проведення заходів, спрямованих на виявлення диверсійних груп та колаборантів.

«Речові докази правоохоронці направили на експертизу. Після отримання результатів правопорушникам повідомили про підозру в незаконному зберіганні наркотичних засобів та психотропних речовин без мети збуту. Цей злочин передбачений ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України і карається штрафом від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років. Матеріали справ скеровані до суду», - зазначила начальниця сектору дізнання Одеського районного управління поліції № 2 Тетяна Разумовська.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW