Сумчанки виступатимуть на чемпіонаті світу з тхеквондо серед кадетів



Аліса Павленко, Анастасія Гайворонська і Валерія Удовиченко представлятимуть Суми на чемпіонаті світу з тхеквондо серед кадетів, що відбудеться 28-31 липня у столиці Болгарії Софії, пише Суспільне.

Спортсменка Аліса Павленко говорить, у тхеквондо прийшла через батька:

"Подобались прикладні види спорту. Батько займався кікбоксингом, тому навіть питань не було, до якого виду спорту я піду".

Аліса йшла до цього змагання вісім років. Пригадує своє перше тренування:

"Це було в моїй школі, з моїм першим тренером. Мені дуже сподобалось, я відразу зацікавилась у цьому виді спорту".

Разом з Алісою до Софії їде Анастасія Гайворонська. Пригадує свої першу нагороду: "Перші змагання мої – це було у 2018 році. Це було друге місце на "Атаці"".

Від другого місця у Харкові до чемпіонату світу серед кадетів у Насті пройшло чотири роки. Сьогодні обидві сумчанки сподіваються: у Софії покажуть свій клас.

"Розраховую на "золото". Тому, що ми тренувалися по два рази на день. Дуже багато сил – і наших, і тренера – вкладено в цю поїздку. Тому, сподіваємось на найвищу нагороду", – каже Аліса Павленко, тхеквондистка.

"На чемпіонаті світу, звісно, маю надію, що візьму "золото". Я старалась, ми тренувалися дуже багато", – додає Анастасія Гайворонська, тхеквондистка.

Вірить у спортсменок і тренер.

"Абсолютно вірю в перемогу кожної. Вони дуже багато сил докладали на кожному тренуванні. Тому, я вважаю, "золото", ну, можливо, "срібло" чекає на кожну з них", – говорить Олександр Хоменко, тренер.

25 липня сумчанки провели останнє тренування перед чемпіонатом світу і вирушили до Болгарії. Там до них приєднається Валерія Удовиченко. Чемпіонат світу стартує 28 липня.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW