Поранений на Дніпропетровщині військовий бореться зі свавіллям влади



Майор ЗСУ Тарас Антоник був поранений в Дніпропетровській області. Внаслідок ворожого обстрілу реактивними системами град йому в голову та живіт потрапили осколки. Зараз чоловік перебуває на лікуванні, і паралельно бореться зі свавіллям влади, яка прямо на його рідному подвір'ї в Трускавці готується зводити новобудову.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на Facenews.

"12 липня я був в зоні бойових дій, коли сусіди та родичі повідомили мене, що під вікнами моєї батьківської хати вирішили незаконно звести п’ятиповерхового монстра, на ділянці, яка колись була нашою прибудинковою територією, територією громадського користування. Мене це неабияк розлютило, тому що я тут, а вони там, в тилу, продовжують свої корупційні схеми. В країні йде війна проти лютого ворога, в нас зараз зовсім інші проблеми. Щоденно гинуть військові і цивільні: хлопці, дівчата, люди старшого віку, малі діти... Я зараз не можу протистояти цьому свавіллю.

Зупиніться! Місця нашого дитинства в центральній частині міста Трускавець, які були такими затишними колись, перетворюються на бездушні бетонні джунглі. Люди не можуть з цим боротись, - розповів військовий.

За його словами, через будівництво до будинків по його вулиці не мають можливості під’їхати пожежна техніка. І взагалі зонінг не відповідає місцевому Генеральному плану.

В документі земельна ділянка, яку забудовують вказана, як приватна територія та територія громадського користування. Але без громадських слухань та погоджень із мешканцями цю землю забрали.

До того ж будинки, які там знаходяться є дерев’яними, ступень вогнестійкості яких не дозволяє будуватися поруч. Згідно ДБН, пожежний розрив має складати 10-15 метрів, але фактична відстань між новим будівництвом та помешканням близько трьох метрів. До інших споруд відстань теж менше 10-15 метрів.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW