Південні степи України зачищено від 48 рашистів, 12 одиниць ворожої техніки, пункта управління і складу боєприпасів ворога, - ВІДЕО



Обстановка в операційній зоні південнобузького напрямку залишається складною, але контрольованою силами оборони.

Про це повідомило на вечір 25 липня 2022 ОК "Південь".

Ворог продовжує ведення бойових дій, тримаючись за укріплені рубежі оборони. Намагається підтягувати резерви живої сили та техніки з кримського напряму.

В черговий раз ворожі сили кількістю до РТГр із залученням резервів, спробували здійснити наступальні дії з напрямку Іщенки на Білогірку. Зазнавши втрат, ретирувалися.

Протягом дня противником нанесено три удари:

Опівдні, з літаків, з напрямку тимчасово окупованої території випущено 2 ракети Х-59 по Миколаївський області. Одна крилата ракета влучила поблизу Великого Артакового, друга – по околицях Калуги. Без втрат.

Годиною пізніше в районі Новогригорівки вдарила пара Ка-52. Без втрат.

Надвечір парами штурмовиків та ударних Ка-52 атаковано Андріївку. Втрат не допущено.

Натомість нашою авіацією нанесено 7 ударів по місцях дислокації та розгортання підрозділів: 6 опорних пунктів, скупчення озброєння та військової техніки та командно-спостережний пункт в Бериславському та Херсонському районах області.

Узагальнені дані щодо ворожих втрат свідчать, що південні степи України зачищено від 48 рашистів, 4 танків Т-72, ста п’ятдесяти двох міліметрової гармати-гаубиці, самохідної артилерійської установки, 3 одиниць броньованої та 3 – автомобільної техніки. Знищено пункт управління 11-ої окремої десантно-штурмової бригади рашистів та їх склад боєприпасів в районі П`ятихаток (Херсонщина).

Остаточні втрати ворога - дорозвідуються.

Корабельне угруповання ворожих сил в Чорному морі змін складу та задач не має.

2 ракетоносії та 1 вдк чатують, решта корабельно-катерного складу переховується в ракетно безпечних районах моря поблизу Кримського півострова.

Тож загрози ракетного удару та висадки десанту залишаються активними в ворожих планах. 

"Море після шторму може бути надто щедрим на неприємні сюрпризи. Зважте на це, перед тим, як планувати свій відпочинок на узбережжі.

Дотримуйтесь заходів безпеки, не нехтуйте попередженнями про повітряну небезпеку, не орієнтуйте ворога і не викривайте дій й розташування наших підрозділів.

Будьте свідомими і пильними", - звернулись військові до цивільного населення.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW