Військовий медик з Франківська отримав почесну грамоту МОЗ



За вагомий особистий внесок у розвиток охорони здоров’я та високий професіоналізм Міністерство охорони здоров’я України нагородило Дубовського Ігоря Івановича лікаря-анестезіолога Івано-Франківського обласного перинатального центру.

Урочистий захід відкрив вітальних словом Ігор Дмитренко директор Департамент охорони здоров’я Івано-Франківської ОДА, інформує “Галка”.

Ігор Дмитренко привітав усіх присутніх на урочистій події, подякував військовим які наразі перебувають на фронті, і тим людям, хто на своєму місці робить щодня усе можливе, щоб Україна перемогла.

Вручили нагороду військовослужбовцю Ігор Дмитренко директор департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської обласної державної адміністрації та Володимир Дзьомбак заступник директора департаменту охорони здоров’я – начальник управління організації медичної допомоги населенню та медицини катастроф.

З початком війни в Україні 24 лютого 2022 Ігор Дубовський став на захист нашої України від російського агресора, пішов на фронт виборювати для нас життя та свободу.

“Дякуємо щиро за мирне небо, низький уклін нашому Захисникові! Нехай Господь Бог оберігає, і руками закривав кожного Захисника України! Бажаємо міцного здоров’я, мужності та Перемоги! А ми у свою чергу будемо молитися за них і вірити, що буде мир і все якнайкраще”, – йдеться у дописі.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW