Наслідки падіння збитих ракет на території Хмельницької області



Начальник Хмельницької військової адміністрації Сергій Гамалій повідомив про наслідки падіння уламків ракет на території області.

Над територією Хмельницької області вранці близько 9 години сили ППО збили три ракети. Уламки впали в полі Кам'янець-Подільського району. Загорання полів ліквідовано. Також відбулося падіння ракети в лісовому масиві, як наслідок відбувся вибух та задимлення в районі одного з сіл Хмельницького району. Жерв немає, - зазначив Сергій В'ячеславович.

Речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону повідомив, що вранці була ракетна атака з акваторії Чорного моря - чотири ракети "Калібр" полетіли у бік Хмельницької області.

Сьогодні наша ППО спрацювала на "відмінно", маємо чи не вперше 100% результат, - додав речник.

"24 канал" віднайшов коментарі РФ щодо обстрілу Хмельниччини.

У РФ цілком серйозно хизуються черговими "здобутками". Мовляв, вони завдали надзвичайно влучного удару поблизу населеного пункту Богданівці, що на Хмельниччині. І цього разу, як з’ясувалось, - сарказм-сарказм - вдалось знищити цілу базу з боєприпасами до HIMARS, а також снарядами до гаубиць M777, - зазначають у редакції "24 каналу".

Також Сергій Гамалій закликав свідків прольоту ракети допомагати нашим військовим зробити все можливе, щоб вона не долетіла до цілі. Повідомляйте про побачте у чат-боті "Шось летить" @rusrocketfly_bot.

Читайте також:"У небі над Хмельницькою областю збито декілька ракет".



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW