Виманив 5000 грн завдатку за послугу: в Одесі ув'язнений ошукав львів'янина, - ФОТО



В Одесі поліцейські викрили ув’язненого місцевої виправної колонії, який ошукав львів’янина.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП в Одеській області. 

Чоловік потрапив за ґрати через скоєння ряду крадіжок, незаконне заволодіння транспортним засобом та зберігання наркотиків, а тепер його судитимуть ще й за шахрайство.

Виманив 5000 грн завдатку за послугу: в Одесі ув'язнений ошукав львів'янина, - ФОТО, фото-1

Поліцейські встановили, що правопорушник, перебуваючи вже в місцях позбавлення волі, продовжив свій звичний для нього протиправний вид заробляння грошей. Чоловік знайшов в телеграм-каналі оголошення львів’янина, який шукав людину для транспортування автомобільного підйомника з Одеси до Львова, і, вдавши з себе перевізника, виманив у нього нібито в якості завдатку 5000 гривень. Отримавши від потерпілого гроші на банківську картку, зловмисник пішов далі і замовив реального перевізника, однак скерував товар в Татарбунари до знайомої.

Виманив 5000 грн завдатку за послугу: в Одесі ув'язнений ошукав львів'янина, - ФОТО, фото-2

«В ході досудового розслідування правоохоронці викрили правопорушника та встановили місце знаходження майна потерпілого. Фігуранту оголосили підозру в шахрайстві, передбаченому ч.2 ст.190 Кримінального кодексу України. Відповідно до чинного законодавства, чоловіку загрожує позбавлення волі на строк до трьох років», - повідомила заступниця начальника слідчого відділу територіального підрозділу поліції Анастасія Черненко.

Виманив 5000 грн завдатку за послугу: в Одесі ув'язнений ошукав львів'янина, - ФОТО, фото-3

Заходи проводили співробітники відділення поліції № 3 Одеського районного управління поліції № 1 за участю оперативного відділу державної установи «Одеська виправна колонія № 14» та під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури міста Одеси.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW