У Київській області вилучили російську сільгосптехніку на 100 млн грн



За клопотанням Київської міської прокуратури в управління АРМА передано 22 одиниці сільськогосподарської техніки російського виробника, які були ввезені на територію України з рф.

Про це повідомляє пресслужба Офісу генерального прокурора.

Ми маємо Telegram-канал "Головні новини Києва - 44.ua". Долучайтесь та читайте!

Як зазначається, вартість техніки становить понад 100 млн грн.

В межах провадження на території митного термінала проведено огляд, у ході якого вилучено 22 одиниці сільськогосподарської техніки — 11 комбайнів та 11 жаток російського виробника, які були імпортовані на територію України з рф. Завод з виробницhttps://www.44.ua/news/3430902/nacgvardijci-v-kievi-zatrimali-dvoh-rosijskih-spiguniv-fotoтва техніки знаходиться в м. Ростов-на-Дону, — зазначили у відомстві.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими СУ ГУ Нацполіції у м. Києві.

Також ми раніше повідомляли про те, що в Києві заарештували майно російських та білоруських компаній на майже 8 млрд грн. Ці кошти будуть передані в АРМУ та ЗСУ. Серед арештованого – понад 800 залізничних вагонів, 79 річкових суден та 4 асфальтобетонні заводи.

Окрім того, писали, що в Києві нацгвардійці затримали двох чоловіків, які збирали інформацію для передачі російським спецслужбам. Шпигуни фотографували місця розташування Збройних Сил України, а також військовослужбовців. Зловмисників зловили на гарячому та передали співробітникам СБУ.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW