Веліки під′їхали: нова партія велосипедів для Іванівської громади



Війна змусила багатьох жителів Чернігівщини пересісти на двоколісний вид транспорту. У цьому є дуже багато плюсів. Серед них: екологічність, мобільність та користь для фігури. За статистикою, на відміну від інших областей, на Чернігівщині у рівному співвідношенні велосипедами користуються і жінки, і чоловіки. Про нову партію велосипедів, які надійшли до нашої області у вигляді благодійної допомоги ми, ми поспілкувалися з екоактивістом та керівником громадської організації «ЕкоМісто» Сергієм Безбородько.

«Велосипеди отримані як благодійна допомога з Німеччини в рамках всеукраїнської кампанії #BikesForUkraine. Це 20 зручних і сучасних велосипедів, які підуть для соціальних працівників, фельдшерів і сімейних лікарів Іванівської ОТГ.» - зазначив Сергій Безбородько.

Тепер всі медичні працівники Іванівської громади забезпечені велосипедами, що значно прискорить реагування на виклики місцевих для надання невідкладної допомоги. А це — близько семи тисяч людей у 17 населених пунктах.

Веліки під′їхали: нова партія велосипедів для Іванівської громади, фото-1, ЕкоМісто

ЕкоМісто

«Також 20 велосипедів вже отримали Сухополівська громада, Менська громада і Березнянська громада. По мірі надходження нових партій ми будемо готувати і передавати велосипеди і в інші громади області.»

Велосипеди надходять із Європи на безоплатній основі. Єдиним залишається питання доставки, але й тут виявилося, що світ не без добрих людей. А це ще раз доводить, що перемога близько, коли кожен знає, що для цього потрібно зробити.

Веліки під′їхали: нова партія велосипедів для Іванівської громади, фото-2, ЕкоМісто

ЕкоМісто

«Велосипеди доставляємо завдяки друзям, благодійникам і за підтримки Чернігівської обласної військової адміністрації. Кордон велосипеди перетинають саме як благодійний вантаж, а не комерційний. Готуємо супроводжувальні листи за підписом губернатора.»

Важлива ініціатива і важлива допомога громадам, які особливо постраждали від військових дій поблизу Чернігова. Простота, мобільність і незалежність від палива – те що потрібно для оперативної роботи медиків. Слід продовжувати цю роботу по передачі соціальним працівникам громад безкоштовних велосипедів. I дякуємо #BikesForUkraine за допомогу!

ЕкоМістоЕкоМісто

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW