Живуть у небаченій розкоші: журналісти дізналися всю правду про коханок путіна, Лаврова та Шойгу



Російські міністри й президент країни-агресора не люблять розповідати про своє особисте життя. Але журналісти проекту FreeДом дізналися, як живуть ймовірні коханки Сергія Лаврова і Сергія Шойгу, а також ймовірна колишня кохана Володимира Путіна.

200 соток у підмосковному Жуково по сусідству з палацом Ротенберга. Ринкова вартість сотки землі там близько 3 мільйонів рублів. Вся земля - це 600 мільйонів рублів, а будинок коштує майже мільярд. Тобто загальна вартість - понад 1,5 млрд рублів. На ділянці землі, покритим лісом, розташовується кілька будинків, особняк господині, будинок для прислуги і гараж з безліччю автомобілів. А власник цього особняка-Олена Шибуніна, яка була простою стюардесою. Із Сергієм Шойгу вони познайомилися в 1999 році, в 2001-му у Олени народився син Данило, як дві краплі води схожий на батька. Сам Шойгу любовний зв'язок зі стюардесою заперечує, він з університетських років одружений з іншою - Іриною, пише УНІАН.

Світлані Кривоногих належать у Петербурзі чотириповерхові апартаменти, їх можна орендувати за 700 тисяч рублів на місяць. Коштує така квартира 300 млн рублів. Кривоногих - нібито колишня коханка президента РФ Володимира Путіна. Її бізнес-активи і майно журналісти-розслідувачі оцінили у 7,7 млрд рублів.

Світлана Полякова володіє елітними квартирами в Москві і Підмосков'ї, а також у Петербурзі, Сочі та у Великобританії. Загальна вартість нерухомості - понад 1 млрд рублів. Це - скромний співробітник МЗС РФ. А ще вона - ймовірна коханка російського міністра закордонних справ Сергія Лаврова.

"Ці жінки живуть у небаченій розкоші та виконують всі свої, навіть вульгарні, забаганки. Роблять це вони завдяки грошам, накраденим кремлівськими чиновниками", - підсумували журналісти.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW