У школах Полтави є класи, де 100% батьків – за онлайн навчання, а є такі, де 84% - за очне відвідування – результати опитування, оприлюднені міською радою



Учора, 20-го липня, Полтавська міська рада почала оприлюднювати результати опитування, яке проводили серед батьків учнів полтавських шкіл. Їх запитували, який формат навчання для своїх дітей вони оберуть у новому навчальному році – онлайн чи офлайн.

Із оприлюдненням результатів опитування Полтавський міський голова Олександр Мамай озвучив і свою особисту позицію. У власному Телеграм-каналі він написав, що хотів би, щоб його діти та онуки відвідували навчальні заклади у новому навчальному році.

Ми ж вирішили проаналізувати вже оприлюднені результати опитування. Практично в усіх навчальних закладах більшість батьків обирають онлайн формат навчання. Виняток становить лише гімназія №7. Там 52,56% учасників опитування обрали варіант із офлайн навчанням.

Натомість, у гімназії №15 та школі №20 імені Бориса Серги є класи, де 100 відсотків батьків проголосували за формат онлайн навчання.

Втім, є класи у школах міста, у яких більшість батьків воліли б, щоб їх діти все ж таки ходили до школи у новому навчальному році.

Так, у гімназії №7 серед батьків першокласників 84,62% обрали варіант із офлайн навчанням.

У 1-му класі школи №22 таких батьків – 28 із 36, тобто 77,78%.

Раніше у міській раді повідомляли, що після завершення опитування приймуть рішення про організацію процесу навчання у школах Полтави.

Нагадаємо, аналогічне опитування триває на нашому сайті. Станом на 12:00 21-го липня у ньому проголосували 783 наших читачі. 15,3% обрали варіант «офлайн», 84,7% проголосували за навчання «онлайн». У формі під цією публікацією ви також можете проголосувати.

Щоб оперативно стежити  за перевіреними новинами підписуйтеся на наш Telegram.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW