На Буковині 70-річна кермувальниця постане перед судом за наїзд на пішохода



За вчинення дорожньо-транспортної пригоди, перед судом постане жителька Чернівців,  пише Сайт міста Чернівці 0372.ua.

Нагадаємо: вранці 3 квітня у селі Чагор водійка автомобіля «Opel», допустила наїзд на буковинку, яка переходила проїжджу частину дороги на нерегульованому пішохідному переході. За цим фактом слідчі поліції завершили досудове розслідування та передали обвинувальний акт стосовно винуватиці аварії для розгляду до суду.

Під час досудового розслідування поліцейські з’ясували, що 70-річна кермувальниця автомобіля «Opel», перевищила допустиму швидкість руху, не врахувала дорожньої обстановки, не впоралася з керуванням та допустила наїзд на жінку-пішохода. В результаті автопригоди 41-річну жительку села Баламутівка з травмами госпіталізували до лікарні. Від отриманих тілесних ушкоджень в ДТП потерпіла через декілька днів померла в медичній установі.

Слідчі поліції зібрали достатньо доказів протиправних дій водійки та під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури передали матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду. Жінці інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Порушниці загрожує позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Читайте також:Житель Буковини віддав власне авто для потреб ЗСУ

На Буковині пасинок вбив та закопав на на території домогосподарства вітчима



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW