Сьогодні свій день народження святкує мер Києва Віталій Кличко



Сьогодні, 19 липня, свій 51-й день народження святкує міський голова Києва та легендарний боксер Віталій Кличко. У честь свого свята очільник столиці написав звернення.

Його мер опублікував на своєму Telegram-каналі.

Ми маємо Telegram-канал “Головні новини Києва – 44.ua”. Долучайтесь та читайте, щоб не пропустити важливі та актуальні новини Києва, області та України.

Перед минулим Днем народження я підкорював особисті вершини - cтрибав з парашутом, підіймався на Казбек, підтягнувся на турніку пів сотні разів. А 51-річчя зустрічаю в зовсім іншій реальності. Про подальші рекорди поки мрію. Сьогодні інші виклики, які потрібно долати, - повідомив Віталій Клічко.

Нагадаємо, що нинішній очільник столиці Віталій Кличко народився у Біловодську на території сучасного Киргизстану в родині радянського військовослужбовця. У 1985 році родина переїхала до України. До 2012 року Кличко будував кар’єру професійного боксера. У аматорському боксі Кличко виграв 80 боїв з 95 і оформив 72 нокаути. У 1996-му році Віталій дебютував в професійному боксі, де переміг в 45 поєдинках, 41 нокаутом, і двічі поступився, але обидва рази через травми.

Віталій Кличко

Віталій Кличко

Так, у політичному житті України він почав брати участь ще з кінця 1990-х. Багатьом запам'ятався як депутат Верховної Ради. Лідер партії "Удар". У мери Києва балотувався неодноразово, проте здобути перемогу у 2000-ті роки не вдавалося. Перш ніж зайняти цю посаду, Віталій багато років провів у політиці в інших статусах.

Віталій Кличко

На позачергових виборах президента Кличко був одним із фаворитів, за якого виборці готові були віддати голоси. Однак він відмовився від участі, а натомість підтримав Петра Порошенка. Кличко пішов на посаду, якої давно прагнув – очільник Києва. 25 травня 2014 року він був обраний 56,7% голосів, а 5 червня обійняв посаду.

Відомий Віталій Кличко і своїми яскравими виступами із "ляпами". Наприклад, найзнаменитішою стала його фраза про завтрашній день:

А сегодня в завтрашний день не все могут смотреть. Вернее, смотреть могут не только лишь все. Мало кто может это делать.

Не менш знаменитою стала і фраза про заступників, які лежать у Кабінеті Міністрів і яких не можна призначити:

У мене є два заступники. Чотири із яких уже місяць лежать у Кабінеті Міністрів, яких призначити неможливо. Не знаю чому.

Не менш цікаво звучать і фрази про кабінет Віталія, а також про двері, через які він входить:

Я завжди вхожу через двері! І не стрибаю, не вибігаю через вікна, чи через якісь інші.

Також Кличко закликав киян "готуватися до землі", очевидно, маючи на увазі зиму. А говорячи про гаряче водопостачання у Києві, він пояснив процес його отримання:

Щоб холодна вода стала гарячою, її потрібно підігріти.

До речі, подібні ляпи та застереження, як і жарти з них, не стали для Віталія чимось образливим. Навпаки, він сам активно розвиває цю тему, записуючи додаткові відео на тему своїх фраз.

Сьогодні ж очільник Києва святкує свій 51-й день народження і як зазначив мер столиці зустрічає його в зовсім іншій реальності із викликами, які потрібно долати.

Журналісти 44.ua вітають Віталія Володимировича з Днем народження. Бажаємо йому міцного здоров’я, мирного неба, завжди залишатися у гарній фізичній формі, наснаги та благополуччя і, звичайно, подалати всі виклики та перешкоди.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що меру Києва Віталію Кличку присудили міжнародну премію Артура Еша за мужність. Про це повідомляє американське видання "The Hill".

Цю нагороду вручають представникам спорту за діяльність, яка виходить за межі спорту і істотно впливає на світ, - наголошується в повідомленні.

Також повідомляли, що Віталій Кличко запропонував створити фонтан перед Бессарабською площею, де колись був встановлений пам’ятник радянському вождю. Про це міський голова повідомив під час прямого ефіру на телеканалі Київ.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW