В яких регіонах України очікується сонячна погода, а де можливі грозові дощі: прогноз погоди на 20 липня



В Україні температура повітря до +30 градусів ймовірно 20-го липня у західних областях (окрім Волині та Рівненщини, де повітря очікується трохи свіжіше) та на південному заході.

Про це повідомляє редакція. 

Синоптокиня Наталка Діденко повідомляє, що у північних областях буде комфортно, +20+26 градусів. У східних, центральних областях та на Півдні України передбачається +25+29 градусів.

Більша частина України належатиме завтра сухому повітрю, буде багато сонця.

Проте на Чернігівщині, Сумщині, а ввечері у середу ще й на Харківщині та Полтавщині хвіст атмосферного фронту лине періодичними грозовими дощами.

У Києві 20-го липня стане тепліше, очікується вдень до +24, +25 градусів.

Якийсь серйозний дощ у столиці завтра - навряд, хіба що якусь вологу закине від Чернігівщини.

Зустрічаючи нас безхмарним ранком, погода зміниться вже у середині дня й небо у Дніпрі вкриється хмарами, які протримаються до вечора. Усю другу половину дня йтиме дрібний дощ.

За останні 130 років 20 липня в Дніпрі спостерігалась максимальна температура повітря +36.7° у 1915 році, а мінімальна 11.0° у 1904.

В яких регіонах України очікується сонячна погода, а де можливі грозові дощі: прогноз погоди на 20 липня, фото-1

Небо у Мелітополі цього дня буде ясним недовго, вже вдень воно затягнеться хмарами, які протримаються до пізнього вечора. Без опадів.

За останні 130 років 20 липня в Мелітополі спостерігалась максимальна температура повітря +35.9° у 2001 році, а мінімальна 12.4° у 1956 та 1965 роках.

В яких регіонах України очікується сонячна погода, а де можливі грозові дощі: прогноз погоди на 20 липня, фото-2

Народний прогноз погоди: В давнину в цей день наставав час затяжних дощів, що, у свою чергу, псувало сіно. Наші пращури наставляли: "Згребеш сіно до купи, так і не страшись хмари". Наші пращури помітили, який буде цей день, такий буде і листопад.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW