У Чорному морі побільшало ворожих ракетоносців, які повинні піти на дно



У акваторії Чорного моря побільшало ворожих ракетоносців. Вони несуть загрозу нашій державі, але Україна посилює свої потужності для їх знищення в найближчому майбутньому.

Про це повідомив речник Одеської військової адміністрації Сергій Братчук у Telegram.

В Чорному морі на бойовому чергуванні знаходяться три ворожі носії оперативно-тактичних ракет "Калібр". В Азовському - морські комунікації продовжують контролювати шість ворожих кораблів та катерів. Рашистські судна є і в Середземному морі. Там знаходиться п'ять ворожих носіїв ОТР "Калібр" та два ракетних крейсера.

Кораблі плавають у безпечній ділянці для себе, що прикривається силами протиповітряної оборони, розташованої на тимчасово окупованих територіях. Наші військові за ними пильнують та намагаються контролювати.

"Ворог продовжує зосереджувати зусилля на охороні і обороні тимчасово окупованої території АРК з морського напрямку та проведенню заходів бойової підготовки в районі Керченської протоки щодо охорони та оборони мосту", - написав Братчук.

Але скоро ці кораблі можуть зникнути, адже нове озброєння, яке отримує Україна, дає змогу протистояти загрозі. Українські військові вже звільнили острів Зміїний, тож наступною ціллю стане флот ворога.

"Ми отримуємо протикорабельні засоби, і рано чи пізно ми націлимося на флот. Це неминуче, тому що ми маємо гарантувати безпеку нашому народу. Ми готові атакувати їх по всьому Чорному морю, якщо ми матимемо таку можливість", - сказав заступник міністра оборони України Володимир Гаврилов в інтерв'ю The Times.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW