На фронті від сердечного нападу помер військовий з Криворізького району Василь Макар



На фронті від сердечного нападу помер водій інженерно-саперного взводу танкового батальйону 60-ї окремої піхотної бригади Макар Василь Васильович, мешканець с. Надеждівка Новопільської громади, 1982 р.н. У листопаді йому мало б виповнитися 40 років.

Про це повідомляє Криворізька районна військова адміністрація.

Сміливий і мужній, щирий, відвертий, умілий воїн. Він вірив у перемогу та мріяв про неї, жив заради перемоги, розповідають односельці. 

Сам родом з Запоріжжя, в юному віці він переїхав на Криворіжжя, і цей край став рідним для нього. До війни працював водієм в одній із підрядних організацій підприємства «Арселор Міттал Кривий Ріг». Надеждівка стала для Василя Васильовича рідною. Тут зустрів свою суджену Тетяну, створив сім’ю. Від першого шлюбу мав сина.

Від війни не ховався. Знав, що треба захищати Вітчизну. І як тільки призвали до лав ЗСУ, пішов на фронт. Побратими поважали його за мужність, сміливість, професіоналізм. На нього можна було покластися завжди, адже ніколи не підводив. 

«Висловлюю щире співчуття рідним та близьким Василя Васильовича. У глибокій скорботі ми схиляємо голови перед пам’яттю сміливця, який знав, що таке честь і військовий обов’язок, який мужньо захищав рідну землю від лютого триклятого ворога, який був прикладом для багатьох… Вічна пам'ять і вічна слава Герою», - сказав начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко.

На фронті від сердечного нападу помер військовий з Криворізького району Василь Макар, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW