Проєкт «Листівки з України»: надішли листівку, щоб нагадати про злочини росії на Сумщині



Проект «Листівки з України» має на меті зафіксувати та продемонструвати шкоду, завдану українській культурі російськими окупантами внаслідок бомбардувань та обстрілів під час повномасштабної війни, яку росія розпочала проти України 24 лютого 2022 року, пише Український інститут.

З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну окупанти щодня знищують історичні, архітектурні та археологічні пам’ятки нашої країни. Російські військові цинічно і нещадно обстрілюють музеї, меморіали, університетські будівлі, кінотеатри, кидають ракети на церкви, храми, собори, телевежі, пам’ятники. Росія не просто знищує українські міста та села, а систематично знищує українську культурну спадщину, яка налічує тисячі років.

Сьогодні, як ніколи, ми потребуємо солідарності та підтримки з боку міжнародної спільноти.

Розкажіть світові про знищення української культури. Кожен може зробити величезний вплив і позбавити росію цього важеля впливу, незалежно від місця розташування. Розповсюджуйте листівки в соціальних мережах, надсилайте їх тим особам, які мають вплив і свій голос.

Проєкт здійснено командою Українського інституту за підтримки проєкту USAID та за участі креативної агенції Green Penguin Media.

Використовуйте хештег #PostcardsFromUkraine

Переглянути всі листівки



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW