Притула не зміг стримати сліз: 10-річна киянка грою в шашки зібрала понад 20 тисяч гривень на допомогу ЗСУ



10-річна чемпіонка світу з шашок Валерія Єжова зібрала на допомогу ЗСУ понад 21 тисячу гривень та передала їх до благодійного фонду Сергія Притули.

Про це повідомив засновник фонду на своїй сторінці в Facebook.

На відео можна побачити, як дівчинка дістає з маленького ранця пачку з купюрами й кладе її на стіл.

Притула настільки розчулився, що не зміг стримати сліз. Український шоумен обійняв школярку та подякував за добру справу.

Чималу суму грошей на потреби української армії маленька чемпіонка зібрала менше ніж за місяць. І все завдяки бездоганній грі в шашки та палкому бажанню допомогти українським захисникам.

Притула не зміг стримати сліз: 10-річна киянка грою в шашки зібрала понад 20 тисяч гривень на допомогу ЗСУ, фото-1Притула не зміг стримати сліз: 10-річна киянка грою в шашки зібрала понад 20 тисяч гривень на допомогу ЗСУ, фото-2

Так, дівчинка виходила на вулиці Києва і пропонувала перехожим зіграти з нею в шашки. Якщо гравець програє, залишає вільний донат.

Валерія. 10 років. Грала на вулиці в шашки з людьми. Якщо людина програвала - платила за гру. Програли всі, хто грав з Валерією. Валерія - чемпіонка світу з шашок. І спонсор нашого фонду. +21000 грн в скарбничку. Лисий ботокс здохне і так і не зрозуміє, чому програв. А тому, що наш народ з такими дітьми перемогти неможливо! - написав Сергій Притула.

Валерія Єжова — вже чотири роки навчається в Київському палаці для дітей та юнацтва. Вона - чемпіонка світу для дітей до десятки років, який проходив минулоріч в Туреччині. Лєра розповіла, що вирішила допомогти армії тим, що вміє робити найкраще – грою в шашки.

Раніше ми розповідали, що в Київській міській військовій адміністрації закликали мешканців столиці приносити одяг для переселенців, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Слідкуйте за оперативними новинами на нашому Telegram-каналі. Тільки перевірена інформація 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW