Нашими штурмовиками нанесено три авіаційних удари по складам боєприпасів на Миколаївщині, в районах Снігурівки та Любимівки, - ОК "Південь"



Про поточну оперативну обстановку на півдні України в підсумках 11.07.2022 розповіли в ОК "Південь".

Сили оборони продовжують ведення бойових дій, тримаючи ворога на відступних рубежах.

Не маючи успіхів у попередніх задумах, противник продовжує тактику артилерійсько-мінометних обстрілів, авіаційних та ракетних ударів районів в тилу наших військ та населених пунктів вздовж лінії зіткнення.

Ранком ворог наніс авіаційний удар парою гелікоптерів Ка-52 в районі Зарічного на Херсонщині. Без втрат.

Тричі протягом дня атаковано ракетами Одещину. Є влучання в приватний будинок мирних мешканців прибережного селища, в об’єкти портової інфраструктури, в поля та сільськогосподарські угіддя. Жертв немає.

Опівдні з літака ворог випустив ракету Х-59 в напрямку Березнегуватого. Ракета самоліквідувалась в повітрі. Жертв та руйнувань немає.

Під час дорозвідки прилеглого до звільненого Потьомкіного району, виявлено покинуту в справному стані та з боєкомплектом російську техніку: 1 танк Т-72Б3, 2 БМП-2, 1 БМД-2К, 1 БТР-Д.

Трофейні засоби в якості жесту доброї волі переведено до складу Збройних Сил України.

Нашими штурмовиками нанесено три авіаційних удари по складам боєприпасів на Миколаївщині, в районах Снігурівки та Любимівки.

А гелікоптерами - по опорному пункту противника в районі Правдиного та по ворожих позиціях навколо Олександрівки.

Втрати противника за ударами авіації уточнюються.

За результатами виконання нашими ракетно-артилерійськими підрозділами вогневих завдань, ворог втратив 52 рашисти, гаубицю «Мста-Б», міномет, 7 одиниць броньованої та автомобільної техніки, а також склад з боєприпасами в Новій Каховці.

Корабельне угруповання ворожих сил, не змінюючи складу, продовжує боротися зі штормом, блокувати судноплавство і  загрожувати ракетними ударами 16-ох ракет.

Зберігайте спокій і витримку, дотримуйтесь заходів безпеки, утримуйтесь від публікацій місць влучань ворожих ракет, не орієнтуйте ворога. Не довіряйте ворожій пропаганді, будьте пильними і не давайте шансу колаборантам втілити диверсійні задуми.

Тільки разом переможемо, бо наша сила в єдності!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW