Окупанти планують оголосити мобілізацію маріупольців до лав "днр". Стало відомо, кого призвуть у першу чергу



До адміністрації колаборантів в Маріуполі надійшло розпорядження про план мобілізації в армію «днр». Початок відкритої мобілізації заплановано на середину вересня після проведення так званого «референдуму» про приєднання до росії. 

Про це повідомив радник мера Петро Андрющенко.

За його даними, в першу чергу під мобілізацію підпадають студенти «університетів» Маріуполя  (обґрунтування – забезпечення безкоштовним навчанням), некваліфіковані робочі зареєстровані на роботах в ММК ім. Ілліча, працівники поліції, що добровільно перейшли на роботу в «поліцію днр» та звільнені з пунктів фільтрації (фільтраційних колоній в с. Козацьке та Безіменне). 

Петро Андрющенко також повідомляє, що окупанти від мобілізації на першому етапі планують звільнити працівників Маріупольського порту, залізниці, задіяних на ремонтних базах військової техніки (зокрема на ММК ім. Ілліча) та деякі категорії комунальників (водоканал, електрики).

"Взагалі «донецькі» висловлюють незадоволення небажанням маріупольців захищати «молоду республіку» та низькою ініціативою місцевої адміністрації. Тому в найближчий час Іващенко і ко. запустять чергову хвилю прихованої мобілізації", - зазначив радник мера та порадив маріупольцям, особливо чоловікам терміново їхати з Маріуполя та за будь-яку ціну уникати офіційних реєстрацій та сумнівних «працевлаштувань»

"Вірогідність опинитись в окопі гарматним м’ясом напроти української зброї занадто зросла. Якщо вас мобілізували, здавайтесь в полон при першої нагоди. Це не тільки дасть змогу уникнути відповідальності, але збереже життя", - наголосив Андрющенко.

Читайте також: В окупованому Донецьку почалась друга хвиля примусової мобілізації. Людей хапають на вулицях, - ВІДЕО



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW