Ворог завдав ракетно-авіаційного удару поблизу Оріхова та ще трьох населених пунктів на Запоріжжі



На Запорізькому напрямках зафіксовано обстріли в районах населених пунктів Гуляйполе, Гуляйпільське, Мала Токмачка, Новоданилівка, Оріхів та Кам’янське. Окупанти завдали ракетно-авіаційного удару поблизу Оріхова та авіаційних ударів в районах Володимирівки, Павлівки та Новоандріївки.

Про це повідомляється у зведенні Генштабу ЗСУ, передає 061.

У Запорізькій ОВА зазначають про те, що противник основні зусилля зосереджує на покращенні тактичного положення та виявленні слабких місць в обороні наших військ.

Протягом минулої доби ворог здійснив 64 обстріли позицій українських захисників, застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.

За повідомленням ГУНП у Запорізькій області, за минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуруу районах населених пунктів Гуляйполе, Приморське, Кам’янське. Надійшло 9 повідомлень про руйнування об’єктів цивільної інфраструктури в результаті обстрілів російськими окупаційними військами.

Протягом минулої доби проводилась евакуація цивільного населення з тимчасово окупованої території. Евакуйовано 1300 людей, з них 344 – діти.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що з Маріуполя в бік Бердянська виїхала велика колона техніки з позначкою V

Підписуйтесь на наш канал в Telegram,щоб не пропустити важливі новини міста та області.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW