У Києві фанатка путіна напала на дітей, які збирали гроші на ЗСУ, - ВІДЕО



У Солом'янському районі Києва покарали шанувальницю "рускава мира" та путіна, яка розгромила лоток дітей, які продавали дрібнички на допомогу Збройних Сил України. Жінку, яка потім кричала, що "Путін прийде, порядок наведе", облили фарбою та прогнали.

Про це повідомляє Telegram-канал OBOZREVATEL.

Інцидент стався на Відрадному.

Ще більше важливих та актуальних новин на нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва - 44.ua". Долучайтесь та читайте, щоб не пропустити важливі та актуальні новини Києва, області та України.

За словами очевидців, жінка розгромила лоток дітей, які продавали невеликі дрібниці, щоб зароблені гроші передати на потреби Збройних Сил України. Нібито вона вчинила так, бо хотіла на цьому місці торгувати овочами.

При цьому продавчиня почала кричати, що "незабаром путін прийде і порядок наведе". На захист дітей стали інші продавчині та перехожі, які були свідками інциденту.

Лоток жіночці перевернули, а її облили фарбою та прогнали.

Обережно! На відео присутня нецензурна лексика!

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що правоохоронці Київської області повідомили про підозру чоловіку, який тяжко травмував незнайомця на дорозі. З'ясувалося, що двоє чоловіків не поділили місце на дорозі, через що між ними виник конфлікт.

Також ми писали, що в Києві школярі одного з навчальних закладів міста відмовилися купувати квіти на випускний, а натомість придбали медичні засоби для "Привидів Києва", щоб допомогти захисникам України.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW