Офіціант зі столичної кав’ярні пішки йде з Києва до Запоріжжя, щоб зібрати мільйон на волонтерські ініціативи



Мандрівка Євгена Целіка, що працював раніше офіціантом в двох столичних закладах,  розпочалася 3 дні тому. Це його перший піший похід. Хлопець в соцмережах розповідає деталі своєї подорожі, знайомиться з цікавими мешканцями України та ділиться дивовижними історіями.

Про це повідомляє 061 з посиланням на Instagramавтора ініціативи Євгена Целіка

«Десь за 20-25 днів планую пройти 540 км. Та зібрати 1 000 000 грн для ЗСУ та відновлення Чернігівщини. Ви скидаєте будь-яку суму — я йду по 20-30км/день (+ вихідні дні, щоб ноги перепочили). Ідея геть не нова, запозичив її у велосипедиста зі Львова Богдана Прокоповича, котрий проїхав 1500 км на велосипеді, зібравши навіть більше мільйона донатів», - каже Євген.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Дурко (@zhrekich)

Мандрівник пояснює, що кошти збирає на три локальні ініціативи – на допомогу парамедикам, що вивозять поранених; волонтерам, що збирають кошти для ЗСУ та підтримку ініціатив з відновлення зруйнованих сіл під Черніговом.

Паралельно він розповідає про цікавих людей, що трапляються на його шляху. Це і люди, що відкривають екокемпи в селі, волонтери, що у різний спосіб допомагають ЗСУ та просто небайдужі українці.

За три дні Женя вже зібрав трохи більше 253 тисяч гривень. Зараз він пересувається у Київській області у напрямку до Черкас.

Нагадаємо, раніше ми розповідали історію запорізької фотографки-волонтерки Олени Тіти, розказували про благодійні концерти запорізької співачки Сабіни Сафарлі, патріотичні мурали художника Дениса Ліптона та сатиричні плакати з російськими окупантами від дизайнерки Наталі Лобач

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW