"Дітям так сильно бракує тата": Олена Зеленська відверто про розлуку з чоловіком



Перша леді України Олена Зеленська відверто розповіла, як на п'ятий місяць війни її родина переживає розлуку з очільником країни та батьком двох дітей Володимиром Зеленським. За її словами, 9-річному Кирилу та 17-річній Олександрі не вистачає спілкування з татом.

Як інформує "Obozrevatel", відверті та довгі розмови з президентом України наразі рідкість для сім'ї, тому що вони перебувають у розлуці, як і багато інших українських родин.

Перша леді поділилася, що практикує з чоловіком "вечерю по телефону", розмовляючи по відеозв'язку, а іноді зустрічається з лідером країни за обідом, коли приїжджає до Києва.

Однак в більшій мірі подружжя живе у розлуці, що відображається і на дітях президента України.

"Я, як ніхто розумію, жінок та чоловіків, які зараз в розлуці. Всі переживають: і він, і діти. Не вистачає спілкування. Авжеж, можна поговорити по телефону і ми це робимо кожного дня", – сказала Олена Зеленська.

Зеленська розповіла, як на 5 місяць війни її родина переживає розлуку з президентом України

Зеленська розповіла, як на 5 місяць війни її родина переживає розлуку з президентом України

Однак довгі задушевні розмови стали рідкістю для родини, а особистих зустрічей вони не влаштовують через міри безпеки.

Таким чином, доросла дочка Олени Зеленської не може порадитися з батьком стосовно своїх планів на майбутнє, а син-школяр позбавлений веселих ігор з татом.

"Синові потрібен тато, щоб погратися, посидіти на колінках. Донці потрібно поговорити про свої справи і плани на майбутнє. Цього, на жаль, немає. Ми сподіваємося, що вони витримають цей період без змін для своєї психіки", – йдеться в коментарі.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW