Обіцяв забезпечити амуніцією: на Київщині правоохоронці викрили псевдоволонтера, - ФОТО, ВІДЕО



У Київській області поліцейські викрили псевдоволонтера, який запропонував захисникам свою допомогу із забезпечення амуніцією. Але, отримавши кошти, аферист привласнив кошти, а обіцяну бійцям форму та захист так і не надав.

Про це повідомляє пресслужба Поліції Київської області.

Поліцейські Київщини викрили псевдоволонтера, Поліція Київської області

Поліцейські Київщини викрили псевдоволонтера, Поліція Київської області

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал "Головні новини Києва - 44.ua". Там ми публікуємо ще більше важливих та актуальних новин Києва, області та України.

За даними правоохоронців, 22-річний мешканець Києва запропонував захисникам свою допомогу із забезпечення амуніцією. Втім, отримавши 42 тисячі гривень, аферист привласнив кошти, а обіцяну бійцям форму та захист так і не надав.

Управління карного розшуку Київщини, працівники Васильківського відділу поліції та спецпризначенці провели обшук за місцем проживання зловмисника.

Поліцейські виявили та вилучили різнокаліберні набої, стартовий пістолет з двома магазинами та один магазин до автомата Калашникова. Крім того, у чоловіка виявили тактичний одяг та картки різних банківських установ.

Поліцейські Київщини викрили псевдоволонтера
Поліція Київської областіПоліцейські Київщини викрили псевдоволонтера
Поліція Київської області

За фактом шахрайства слідчі розпочали досудове розслідування [ч. 1 ст. 190 ККУ]. Наразі правоохоронці встановлюють причетність шахрая до аналогічних злочинів на території Василькова та прилеглих районів. Пістолет та набої скерували на відповідні експертизи.

Також ми писали про те, що співробітники Національної поліції викрили у Києві злочинну групу, яка займалася незаконним продажем зброї. Про це повідомляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ.

Окрім того, повідомляли, що в Києві правоохоронці викрили колишнього працівника МВС на пенсії, який організував незаконну схему крадіжок авто. Тепер чоловікові загрожує до 9 років позбавлення волі.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW