"Робота для людей без досвіду і дипломів, 18 800 грн зарплати на місяць": роботодавці терміново шукають працівників



Попри серйозну кризу на ринку праці, чимало роботодавців готові взяти людей без досвіду та дипломів на роботу до себе, аби ті вже на місці освоїли всі необхідні навички.

Як інформує "ТСН", лідирує серед регіонів із найбільшою кількістю пропозицій зараз Львів та область.

Так, на кадровому порталі наразі розміщені 33% вакансій для людей без досвіду роботи. Лідирує за кількістю Львів та область, де розміщено 16% від усіх актуальних пропозицій без досвіду. Пропонована середня зарплата становить 12 300 грн.

 Другу сходинку за пропозиціями для кандидатів без досвіду роботи посідає Київ. Так, у столиці розміщені 14% актуальних пропозицій. Водночас середня пропонована зарплата вища, аніж у Львові, і становить 19 500 грн.

На третьому та четвертому місцях опинилися Дніпропетровська та Івано-Франківська області. У Дніпропетровській області середня пропонована зарплата – 17 600 грн, а в Івано-Франківській – 9 000 грн.

Понад третина всіх вакансій для працівників без досвіду – це сфера продажів. Середня зарплата там становить 15 800 грн. Попит є на касирів, продавців-консультантів, адміністраторів торговельних залів. Компанії також шукають менеджерів з продажу та менеджерів по роботі з клієнтами як в офіс, так і віддалено.

Наступна за кількістю пропозицій – галузь транспорту та логістики. Це 9% від усіх актуальних вакансій. За роботу в цій галузі в середньому платять 18 800 грн.

Третіми за популярністю є вакансії для робочого персоналу. Середня зарплата становить 9 900 грн.

Далі йдуть вакансії для адміністративного персоналу із середньою зарплатою 15 200 грн, а також пов'язані з банківською сферою вакансії з зарплатою 11 800 грн.

 Роботодавці у вакансіях для кандидатів без досвіду вказують здебільшого бажані особисті якості, наявність освіти та перелік основних обов'язків. Майже у всіх вакансіях пропонується допомога у навчанні необхідним навичкам.

Окрім того, незалежно від професійної галузі, роботодавці готові працевлаштувати відповідальну, уважну, стресостійку та орієнтовану на результат людину.

Щодо продажів, то пріоритетними вважаються такі навички, як тактовність, високі комунікативні навички та активна життєва позиція.

Охочим працювати у сфері транспорту та логістики треба бути пунктуальними та дисциплінованими. Представникам робочих спеціальностей – уважними до деталей та вміти працювати у режимі багатозадачності.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW