З початку року на Полтавщині поліція розшукала 250 дітей



З початку року на Полтавщині поліція розшукала 250 дітей та встановлене місце перебування ще чотирьох з інших регіонів.

З початку 2022 року поліцейські Полтавщини отримали 254 повідомлення про зникнення дітей. Наразі 250 дітей розшукано та повернуто додому. Також встановлено місцезнаходження ще чотирьох безвісти зниклих дітей з територій, де ведуться активні бойові дії.

Лише з початку  липня до підрозділів поліції області  надійшло 14 повідомлень від батьків та родичів про зникнення дітей. На часі всі зниклі розшукані та повернуті в родини. Під час перевірки причин і обставин залишення ними домівок ювенальні поліцейські з’ясували, що більшість дітей тікають з дому через сварки та непорозуміння з родичами.

Поліція рекомендує:

•    Частіше спілкуватися зі своїми дітьми, як друзі та порадники;
•    Підтримувати дітей, враховувати їх інтереси та знати коло друзів;
•     Періодично телефонувати своїм дітям, цікавитися їх  дозвіллям, місцем перебування та станом здоров’я.
•    Маленьких діток постійно тримати у полі зору та не залишати без нагляду ні на мить. Особливо біля водойм, та доріг.
•    Обмежити доступ малолітнім дітям до відчинених у приміщеннях будинків та квартир вікон, балконів, у тому числі обладнаних москітними сітками, які дають хибну уяву про безпеку.

Якщо ж у вас є достатньо підстав вважати, що ваші діти чи дорослі родичі зникли безвісти – не зволікайте, а одразу звертайтеся за допомогою до поліції на номер 102, або надайте інформацію будь-яким іншим, зручним для вас способом. Бережіть себе та своїх дітей.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW