У Вишгородському районі можливі перевірки та посилені заходи безпеки



На території Вишгородського району Київської області можливі перевірки громадян та посилення заходів безпеки через проведення військових навчань. Про це стало відомо з повідомлення, яке опублікувала прес-служба районної військової адміністрації Вишгороду в соціальних мережах.

Відомо, що з 7 до 8 липня у Вишгородському районі буде проведено командно-штабні навчання, щоб наростити оперативні можливості органів військового управління, військових частин та підрозділів Збройних Сил України, а також інших сил безпеки та оборони України.

Під час навчань можливі посилені заходи безпеки. Місцевих жителів закликають зберігати спокій та розумінням поставитися до тимчасових труднощів.

Нагадаємо, що депутат Київської міської ради Юрій Федоренко поїхав воювати на фронт до Харківської області у складі підрозділу територіальної оборони Києва. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київради на сайті.

Федоренко обіймає посаду командира 4 роти 128 батальйону 112 окремої бригади територіальної оборони Києва, сьогодні підрозділ виконує завдання на Харківському напрямку.

Джерело: Comments.ua



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW