Співочий кулеметник: вокаліст повернувся на батьківщину та служить тепер у лавах Запорізької тероборони



У перші дні повномасштабного вторгнення талановитий вокаліст з Тернопільщини Назар Фігура, приєднався до лав місцевої терборони, а після відправився  до приданого підрозділу Запорізької окремої бригада територіальної оборони у якості кулеметника.

Відео з історією Назара оприлюднили на офіційній сторінці Запорізької бригади ТРО, передає 061

Солдат-кулеметник, який до 24 лютого не планував узагалі займатись військовою справою, розповідаєщо жодного дня, попри постійну небезпеку,не пошкодував про свій вибір.

Назар каже, що ще на початку війни працював за кордону, а потім одразу повернувся до батьківщини, аби вивезти дружину у безпечне місце і вступити на захист рідної землі.

«Я сам з села і виріс на народних українських піснях. Одна з моїх професій - диригент, артист хору. Разом з хором «Сурма» ми багато подорожували, проводили благодійні акції і збирали кошти для учасників АТО. Також я був учасником вокальної формації з Івано-Франківська NEWFRAN. Скажемо так, що до війни у мене була кар’єра музиканта. У перші дні повномасштабної війни я пішов записуватись у тероборону. В 2015 році я був призваний на строкову службу в Державну службу транспорту і там протягом 1,5 року отримав військові ази. Військовий фах у мене нарізі – кулеметник. Моя зброя – РПК-74. Мені подобається моя зброя», - розказує Назар.

Хлопець каже, що для нього повною перемогою стане витіснення ворога з України: не на повернення до позицій 23 лютого 2022 року, а саме до конституційних меж, того територіального устрою, що був прийнятий ще у 1991 році.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що розвідники 110 запорізької бригади Сил ТРО, показали, як проходить їх звичайний день на передовій. Захисники кажуть, що більшість з них уже встигла побувати в шпиталі і усі стріляні. Бійці показали, як живуть в окопах, які трофеї забрали у ворогів і про що мріють після війни.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW