ГК “Нафтогаз України” залишив без обслуговування близько третини українців



ГК “Нафтогаз України” залишив без обслуговування близько третини українців.

Протягом останніх двох тижнів не вщухає потік скарг від клієнтів. У більшості регіонів України відсутні представництва держкомпанії, телефонні лінії перевантажені, є проблеми з отриманням рахунків для оплати спожитого газу.

Для багатьох клієнтів літнього віку — це непереборні труднощі. Оскільки ГК “Нафтогаз України” намагається здійснювати усе обслуговування за допомогою

Вайбер або Телеграм ботів у месенджерах, по суті залишаючи значну кількість клієнтів взагалі без обслуговування. Адже біля третини українців досі користуються кнопковими телефонами. Все це призводить до зростання соціальної напруги серед побутових клієнтів та може спричинити колапс на ринку.

Більшість клієнтів для вирішення газових питань традиційно зверталася саме до відділень або офісів свого постачальника, але зараз вони не мають такої можливості, адже ТОВ “ГК “Нафтогаз України” має лише 13 відділень по всій країні.

Ми як Асоціація, вважаємо ситуацію, що склалася критичною, адже продовжуємо отримувати звернення від постачальників щодо зростання соціальної напруги серед населення. Ми наголошуємо, що існують значні ризики у тому, що ТОВ “ГК “Нафтогаз України”, яка стала майже єдиним постачальником газу для населення і має у своєму клієнтському портфелі понад 98% українських домогосподарств, не зможе надати оперативне і повноцінне обслуговування такій кількості клієнтів. Адже компанія не має ані достатньої клієнтської інфраструктури, ані достатньої кількості менеджерів для обслуговування клієнтів.

Ситуація з обслуговування побутових клієнтів загрожує колапсом на ринку та вимагає термінового втручання Н К Р Е К П, Міністерство енергетики України та Антимонопольний комітет України.

Повний текст заяви: https://bit.ly/3bKSOGw

Джерело: ТОВ "Житомиргаз Збут"



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW