"Листи любові": на Івана Купала по Дніпру запустили вінки зі словами підтримки до мешканців тимчасово окупованих територій, - ФОТО



В рамках проєкту «Листи любові» організатори зібрали на сайті lettersoflove.org.ua декілька тисяч повідомлень зі словами підтримки для тих, хто знаходиться на тимчасово окупованих територіях.

Для передачі листів на тимчасово окуповані території будуть використані усі можливі способи доставки. Перший символічний крок — запуск листів на заквітчаних вінках у вечір Івана Купала.

Ідея ґрунтується на давній українській традиції, коли дівчата плели з квітів вінки та пускали їх по воді. Якщо вони доходили до коханих на іншому березі, це вважалося добрим знаком для їхніх стосунків. Так само «листи любові» символізують нерозривний емоційний зв’язок між українцями у різних регіонах та покликані підтримати тих, хто перебуває у тимчасовій окупації.

Запуск вінків у Києві — більше символічний крок, — говорить Дарія Любімова, представник організаторів проекту. — Понад 500 заквітчаних вінків з побажанням скорішої зустрічі, словами підтримки та любові, ми відправили з берега Дніпра, всього у 8 кілометрах від тимчасово окупованої Херсонської та Запорізької областей. Там в буквальному сенсі слова видно інший берег і ми знаємо, що ці вінки дійдуть до тих, кого ми так сильно хотіли підтримати. Під час створення ідеї ми консультувались із людьми на ТОТ, та зрозуміли, що навіть сам факт того, що хтось пише лист для них, хтось піклується, пам'ятає про них — вже є великою підтримкою та дає сили.

Проєкт "Листи любові" є частиною масштабної комунікаційної кампанії підтримки жителів тимчасово окупованих територій України, створений агенцією Gres Todorchuk за сприяння ГО "СВОІ", ГО "Молоді Ініціативні" та Foundation "UNION". "Листи любові" — тільки перший проєкт у межах великої кампанії підтримки жителів тимчасово окупованих територій України. Попереду і фандрейзинг, і офлайн-події, які матимуть на меті тримати цю тему в постійному фокусі уваги України та світу.

Написати свій лист підтримки українцям на тимчасово окупованих територіях ви можете на сайті lettersoflove.org.ua.

Вас також може зацікавити: Національний цирк України у Києві поновив свою роботу

Слідкуйте за оперативними новинами на нашому Telegram-каналі. Тільки перевірена інформація 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW