У Вінницькій області сталася трагічна подія



Одна з трагедій сталася у селі Титусівка. В одній із водойм села потонула дівчинка двох років.

Дівчинка загинула через те, що дорослі недоглядали за дитиною, що призвело до плачевних наслідків. У центр управління ДСНС Вінницької області про це повідомили близько 6-ї вечора. Коли швидка допомога прибула на місце виклику, все, що їм залишалося, - це констатувати смерть.

Друга подія сталася у селі Степашки. Жертвою події виявився чоловік у віці 69 років. Після невеликого розслідування, рятувальники повідомили, що чоловік вирішив поплавати у стані алкогольного сп'яніння. Що призвело його до того, що він захлинувся водою і втопився.

Рятувальники просять нагадати, щоб батьки краще стежили за дітьми, адже купання у водоймах тільки здається невинним.

На випадок, якщо людина захлинулась водою, але вам вдалося її витягнути на берег: по-перше, одразу дзвоніть у ДНСП. По-друге, можна спробувати одразу надати першу допомогу.

Що ж робити, якщо людина захлинулась водою?

Для початку йому потрібно допомогти вибратися на берег. Далі постраждалого кладуть животом на зігнуте коліно, щоб його голова виявилася нижчою за грудну клітину. Потім потрібно за допомогою будь-якої тканини прибрати з ротової порожнини і глотки всю воду, водорості і т.д. І далі енергійними рухами здавлювати грудну клітину потерпілого, щоб виштовхнути всю воду з трахеї та бронхів.

Джерело: 20 хвилин



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW