Покровська громада у жалобі: захищаючи Україну від ворога загинув 23-річний Микита Соболєв



Ще у травні поточного року під час  виконання бойового завдання наш земляк, мешканець с.Перше Травня Микита Соболєв, 1999 року народження, отримав поранення, несумісні з життям. 

Микита народився і виріс у Першотравневому старостинському окрузі, після отримання технічної освіти, встиг ознайомитись з професією гірника на ШУ «Покровське». Пройшов строкову військову службу. З перших днів вторгнення росії в Україну став на захист рідної країни в складі ВЧ А-1126 (повітряно-десантна бригада). 

Ще декілька тижнів тому Микита був похований у Дніпрі, але було прийнято рішення провести перепоховання на малій батьківщині, на Донеччині. 

Попрощатися з загиблим захисником сьогодні на кладовищі у с.Перше Травня зібралися рідні та близькі, військовослужбовці та керівники Покровської громади – міський голова Руслан Требушкін та староста Першотравневого старостинського округу Олександр Ухов. 

«Загибель Микити – це нестерпний біль за молоде життя, віддане за майбутнє нашої країни. Як прикро, що гинуть такі молоді хлопці, цвіт нації, у яких, здавалось, все життя ще попереду. Для нас він, як і інші полеглі на полі бою хлопці, справжні герої. Ніколи не забудемо їхні подвиги. За кожного помстимося!», - зазначив Руслан Требушкін під час церемонії прощання.

У 23-річного Микити залишились батько, мати та маленька сестричка. 
Покровська міська рада висловлює щирі слова співчуття родині загиблого. 

Світлий і добрий спомин про Захисника України назавжди залишиться в наших серцях і пам’яті його бойових побратимів, рідних та близьких!
Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях!

Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW